in

NASTUPALA ZAKOPČANA DO GRLA: Bivši suprug Biljani Marković zabranio da se skida

Slatka-Tajna.Eu

Biljana Marković, nekadašnja takmičarka Zvezda Granda, do skoro je nastupala zakopčana do grla. Pjevačica kojoj je suprug jasno dao do znanja da se drugačije ne smije pojavljivati.

-Bila sam poput kaluđerice, svetice – kaže Biljana.

Ne znamo šta je htio od svoje supruge – pjevačice napraviti, da li je želio sveticu ili je u pitanju bila samo njegova sebičnost. Biće da je ovo drugo… A onda je shvatila da je vrag odnio šalu pa se s njim razišla, potom upoznala drugog partnera sa kojim je dobila i dijete, pa i nastavila svoj posao.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuNo, ovog puta sve je otišlo u kontra smjeru. Naime, njen suprug uživa u njenim nastupima na kojima ona ne krije svoje atribute, a ujedno uz pjesmu pruža svu svoju energiju. Ona je vatra na sceni, nudi raskošnu i unutarnju i spoljašnju energiju. Trenutno završava dvije nove pjesme koje će odmah i ekranzirati.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Zelenski se obratio naciji, Ukrajina se priprema za novu rusku ofanzivu, napadi agresora na ukrajinske gradove, ima mrtvih i ranjenih, gori skladište nafte…

Cellubrate