in

Metastaza se pojavila na jednom mestu

Slatka-Tajna.Eu

Viktorija Mihajlović, majka srpskog trenera Siniše Mihajlovića, otkrila je da je njen sin od utorka ponovo u bolnici u Bolonji gdje se i prvi put liječio od leukemije.

Trener fudbalera Bolonje je u subotu sazvao vanrednu konferenciju za medije na kojoj je otkrio da postoji mogućnost da se opaka bolest ponovo vratila, a njegova majka otkrila da se metastaza pojavila na jednom mjestu.

“Siniša i njegova supruga Arijana su u ponedeljak krenuli iz Rima za Bolonju. Moj sin je od osam ujutru u istoj bolnici gde je bio i kada se prvi put borio sa opakom bolešću. Isti lekari ga leče. Počeće sa terapijama, a rezultati su pokazali da se samo na jednom mestu pojavila metastaza. Drugo ništa ne znamo za sada. Znam da je moj sin borac, ali ja sam mislila da je bolest već pobedio i zato mi je teško. Vreme često provodim kod svog drugog sina Dražena, pa nisam sama”, rekla je Viktorija Mihajlović za “Informer”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Mihajlović u julu 2019. saopštio da ima leukemiju, koju je poslije serije hemioterapija i transplantacije koštane srži uspio da pobjedi u aprilu 2020.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

MUŽ MI PLAČE ZBOG DRUGE ŽENE: Marija Mikić našla mane svom dragom

BEZ ŠMINKE: Pravo lice Sofije Šašić