in

Nema kraja problemima za Leeds: Bamford završio sezonu

Slatka-Tajna.Eu

Napadača Leedsa Patrika Bamforda očekuje novi period van terena zbog obnovljene povrede stopala, potvrdio je njegov klub nakon obavljenih analiza.

Bamford se na teren vratio tek početkom marta i poslije novih problema djeluje da bi sezona mogla biti gotova za engleskog fudbalera.

Fudbaler Leedsa se povrijedio tokom gostovanja Wolverhamptonu prije 10 dana i zamijenjen je u 23. minutu utakmice tokom koje je ekipa Jeseeja Marcha slavila nakon velikog preokreta rezultatom 3:2.

Domaći tim je imao dva gola prednosti kada je Raul Jimenez zbog kasnog starta nad Ilanom Mesllierom, golmanom Leedsa, zaradio isključenje u 53. minutu. Messlier je prinudno zamijenjen nakon tog duela. Gosti su poravnali rezultat preko Jamesa Harrisona i Rodriga Morena u naredna tri minuta, dok je gol odluke postigao Luke Ayling u nadoknadi vremena.

Bamford je zbog velikih problema sa povredama ove sezone odigrao samo devet utakmica u Premier ligi i postigao je dva gola. Njegov slučaj nije izolovan – tim sa “Elland roada“ tokom cijele sezone kuburi sa velikim brojem povrijeđenih fudbalera. Takva situacija je uticala da se nađu u borbi za opstanak, Leeds zauzima 16. poziciju na tabeli Premier lige.

Naredna utakmica fudbalere Leedsa čeka u subotu od 16 časova, kada dočekuju Southautmpton, a taj meč ćete moći da pratite na Sport Klubu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake



Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Parodija na YOUTUBERE 2

Miloš Gigović delegiran za utakmicu BiH – Luksemburg