in

Boja koja će ove godine zavladati interijerima

Slatka-Tajna.Eu

Kao i u modi, tako se svake godine pojave i novi trendovi u uređenju interijera.  I jednima i drugima prvo svoj blagoslov mora dati cijenjeni magazin Vogue, koji već dugo ne diktira samo modne trendove.

Vogue je razgovarao s poznatim arhitektima i dizajnerima interijera kako bi provjerio koja će to boja u 2022. godini biti najpopularnija kada je u pitanju uređenje doma, a odgovor je – smeđa.

Magazin piše kako popularnosti smeđe doprinosi i sve veća popularnost takozvanog toplog minimalizma u uređenju interijera. Minimalizam i umjetnost jednostavnosti u uređenju prečesto su se svodili na bijelu boju, što je potom rezultiralo vizualno vrlo hladnim interijerima.

Otkako smo u posljednje dvije godine svi mnogo više vremena počeli provoditi kod kuće, javila se potreba za jednako neutralnim, ali ipak toplijim rješenjima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Tu je na scenu stupila paleta smeđih nijansi. Međutim, to ne znači da ćemo u narednim godinama gledati povratak bež kauča i kuhinja. Upravo suprotno, kao najpopularnije nijanse smeđe izdvajaju se one tamnije, poput boje čokolade ili karamela, pa sve do zagasitih nijansi koje gotovo pa graniče s tamnosivom ili crnom.

-Uvijek smeđa, nikad siva. To je moj moto. Nijanse smeđe boje u interijer donose toplinu, prizemljenost i mir. Mogu poslužiti kao nadopuna, ali i kao baza za druge detalje u dominantnim bojama, kaže dizajner Jake Arnold.

Izvor: Zadovoljna.hr

(S.H.P)

The post Boja koja će ove godine zavladati interijerima appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KRILA GA KAO ZMIJA NOGE: Iva Grgurić sa dečkom

Oluje na sjeveru Europe rušile stabla, dizale krovove i prevrtale automobile