in

Snimljen na aerodromu: Haaland stvari preuzeo u svoje ruke!

Slatka-Tajna.Eu


Sjajni Norvežanin


Erling Haaland je u društvu svog oca i prijatelja viđen na aerodromu u Njemačkoj. 



Mino Raiola je već neko vrijeme u bolnici nakon što mu je iznenada pozlilo pa je Haaland odlučio da sam uzme stvari u svoje ruke.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Sjajni napadač Borussije je snimljen kako se vraća nakon trodnevnih pregovora oko svoje budućnosti koji su održani u Monacu.

Haaland je u društvu svojih ljudi od povjerenja napravio novi akcioni plan za predstojeće mjesece pošto Raiola ima zdravstvenih problema.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Raiola i Haaland su trebali održati sastanak i razgovarati oko budućnosti, ali kako se to nije desilo sjajni Norvežanin je odlučio da preuzme inicijativu.

Interesantno je da najbolji mladi napadač današnjice još uvijek nema ličnog sponzora nakon što mu je istekao ugovor sa Nikeom 31. decembra.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Haaland na stolu ima ponudu od Pume koja je glavni sponzor Borussije, ali isto tako se i Adidas u sve uključio i u naprednoj su fazi pregovora.

Uglavnom na sastanku se razgovaralo oko Haalandove budućnosti kako klupske tako i sponzorske te je još uvijek sve otvoreno.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će na sastanak reagovati i Raiola koji je Haalandu poput sportskog oca. Najmoćnijem menadžeru današnjice sigurno neće biti drago za čuti da mu je najveći kapitalac radio iza leđa.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

MUSTRA ORCHESTRA ekranizirala još jednu numeru sa albuma – Hayat Production

Na Floridi najhladniji dani u posljednjih 10 godina, iguane padaju sa drveća