in

Severina na YouTubeu sakrila spot za pjesmu koji je prikazivao vjenčanje nje i Igora

Slatka-Tajna.Eu

Ako ste ovih dana otišli na YouTube i u tražilicu upisali “Severina – Kuma”, vjerojatno ste se začudili kada niste mogli pronaći spot za tu pjesmu, nego samo live snimljen u studiju ili audioverziju.

Ipak, spot koji je objavljen još u veljači 2019. godine i koji broji više od četiri miliona pregleda nije obrisan, nego – skriven.

Naime, spot je dostupan za pregled samo ako već posjedujete link.

Na YouTubeu korisnici mogu objavljeni video označiti kao privatan (što znači da je dostupan za pregled samo onome tko je video objavio), javan (što znači da je dostupan za pregled svima i da će ga YouTube predlagati i izbacivati u rezultatima pomoću tražilice) ili javno nedostupan (što znači da je video dostupan za pregled samo onima koji posjeduju link).

Kada je spot tek bio objavljen, bio je označen kao javan i svatko je lako mogao doći do njega. Međutim, čini se da je Severina spot sakrila još u ožujku prošle godine, kada je objavila audioverziju pjesme.

Spot prikazuje dijelove s velikog vjenčanja Igora i Severine, koje je održano u Beogradu 2015. godine pred više od 600 uzvanika.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Par je prošle godine i službeno potvrdio glasine o razvodu.

“Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički odvjetnik predao je papire na sud i nemam što dodati”, rekla je tada Severina.

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KS:Počinje izdavanje naljepnica Covid Safe Zone

Brazilska skrivena kamera & Lift – neslane šale