in

Savršeno zaglađene punđe uskoro će ti postati omiljena frizura / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

lustracija

Svi smo već upoznati s “neurednom” punđom koju je lako napraviti i odlično je brzo rješenje kad nemaš vremena za frizuru. No, ponekad ipak želimo malo zaglađeniji izgled i punđicu koja će nam dati sređen i uredan izgled. Tu na red dolazi punđa s čvorom.

Ova trendi frizura pojavljuje se sve više, a brojne trendseterice ju obožavaju. Kosa je u ovoj punđi razdijeljena po sredini i zatim začešljana i začvorena u punđu na vrhu glave. Vrhovi kose ne moraju biti savršeno “pospremljeni”, već mogu i samo opušteno izvirivati iz punđe.

Ovakav stil punđe vrlo je nosiv i prilagodljiv, tako da ovu frizuru možeš složiti za gotovu svaku priliku. Savršeno će nadopuniti elegantnu kombinaciju za neki svečaniji događaj, ali će i podići casual kombinaciju traperica i majice, piše miss7.

Čvor punđu jako je lako napraviti, što je još jedna prednost ove frizure. Jedino na što trebaš paziti je da tvoja kosa od naprijed bude lijepo i uredno začešljana, a razdeljak može, ali i ne mora biti na sredini. Uz pomoć laka za kosu ili malo gela, kosu ćeš lakše savršeno začešljati, za lijepu i postojanu frizuru.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Da punđa bude čvršća, kosu možeš prvo svezati u rep, a zatim rep zapetljati u punđu. Zamotaj kosu baš kao i kad slažeš klasičnu punđu, ali pazi da vrhovi ostanu vani. Pričvrsti punđu gumicom za kosu i to je to, tvoja nova frizura je tu!

 

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U hladniji ponedjeljak jugo i većinom kiša, na kopnu ponegdje i snijeg

ClickBank – Blue Strawberry App