in

Novak Đoković na Twitteru označio pogrešnog Medvedeva, a onda je krenuo cirkus na lažnom profilu

Slatka-Tajna.Eu


Samo mu je još to falilo


Španski teniser Rafael Nadal jučer je osvojio Australian Open.



Nadal je u fantastičnom meču nakon pet setova uspio da pobijedi ruskog tenisera Daniila Medvedeva i dođe do svoje 21. Grand Slam titule čime je sada apsolutni rekorder.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Medvedev je vodio sa 2:0 u setovima i činilo se da će doći do pobjede i titule u Melbourneu, ali se to na kraju nije desilo. Nevjerovatni Nadal je uspio da dođe do fantastičnog preokreta i na kraju osvoji Australian Open.

Nakon meča oglasio se i Novak Đoković kojem je zabranjen ulazak u Australiju jer se nije vakcinisao, te je nakon desetodnevne drame deportovan nazad u Srbiju.

Đoković je čestitao Nadalu na nevjerovatnom uspjehu, ali ono što je mnogima bilo jasno jeste da je označio pogrešan profil na Twitteru kada je u pitanju Medvedev.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Opis nije dostupan.

Srbijanski teniser je označio lažni profil ruskog igrača, ali to nije shvatio. Čovjek koji vodi ovaj profil je to iskoristio i jučer je stalno mijenjao nazive profila od “vakcinisan” do “boostiran”, a na kraju je jednostavno napisao “Lažni profil Daniila Medvedeva”.

Opis nije dostupan.

Đoković je nekoliko sati kasnije shvatio šta je uradio i odlučio je da pošalje novu poruku ruskom teniseru.

“Sada kada sam tagovao pravog Daniila Medvedeva… Odigrao si sjajan meč danas i pružio veliku borbu i znam da ćeš u budućnosti osvojiti veliki broj Grand Slam titula”, poručio je Đoković.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OSJEĆAM SE OČAJNO JER NEMA LIJEKA: Đekson boluje od rijetke bolesti

Ukidanje samoizolacije kada bude dovoljno testova u školama, dokad vrijedi “booster”?