in

Koja je ljepša: Ova pjevačica je nova djevojka Viktora Živojinovića, Sandrina sušta suprotnost (foto)

Slatka-Tajna.Eu

Devojka Viktora Živojinovića jedna je od glavnih tema u medijima poslednjih meseci. Od kako se pojavila informacija da je Viktor raskinuo dvogodišnju vezu sa Sandrom Miljaković, javnost ne prestaje da zanima ko je nova buduća Brenina snajka.

Posle punih šest meseci stigla je i zvanična potvrda da je Sandra Miljaković zaljubljena, ali u drugog. Viktor je definitivno prošlost, a novi dečko Sandre Miljaković je naš uspešni fotograf i reditelj spotova Nemanja Novaković.

Devojka Viktora Živojinovića je ova pevačica
Međutim, solo nije ni Brenin i Bobin sin. Nova devojka Viktora Živojinovića, kako piše “Star” može biti mlada pevačica Lena Čolak, koja mu je navodno “zapala za oko” i sa kojom je, kako je otkrio neimenovani izvor, viđen tokom provoda.

– Viktor i Lena se poznaju već neko vreme, jer je ona bila angažovana da peva na privatnim slavljima porodice Živojinović. Još tada je Viktoru zapala za oko, ali nikada se ništa nije desilo među njima. Sada kada je okončao vezu sa Sandrom, rešio je da se baci na osvajanje mlade pevačice. Viktoru se dopada koliko je Lena ambiciozna i spontana, pogotovo mu je milo što karijeru ne gradi na skandalima. Nije se nadao da će se i ona pojaviti na tom događaju na kom su bili, pa kada je ugledao, bio je baš srećan – rekao je izvor za pomenuti medij.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










hellomagazin.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Veliko istraživanje konačno potvrdilo: Vitamin D sprečava teške bolesti

Over 40 Keto Solution