in

Sin Zorana Milanovića najbolji hrvatski hrvač u 2021. godini / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Pixsell / Marko MIlanović, talentirani hrvač

Stručno trenerska komisija Hrvatskog hrvačkog saveza proglasila je Marka Milanovića, sina predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, najboljim kadetom 2021.godine!

“Dok je bio klinac, ja sam radio s Markom, a sada je njegov trener Mario Mihalj, a povremeno s njim radi i brat Božo, koji mi bez lakiranja govori da je mali stvarno potencijal. U svemu tome sviđa mi se stav njegova oca koji drži da je hrvanje ‘pravi proleterski sport u kojem nema novca ni interesa’ i da je takav sport uvijek dobro trenirati s odgojne strane”, ispričao je za Večernji list trener Nikola Starčević.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Vodio sam Marka na jednom natjecanju za mlađe dječake i, kada sam primijetio da mu je natečen zglob šake, pitao sam ga je li to nešto napuklo, a on mi reče da nije jer da može micati ruku. Nakon dva sata nazvala me njegova mama te mi kazala da su mu napuknule obje kosti podlaktice. Dakle, on je odradio borbu sa slomljenom rukom”, prisjeća se Starčević jedne anegdote s mladim Milanovićem.

Inače, Marko Milanović odlučio je prije nekoliko godina zamijeniti džudo hrvanjem što se, očigledno, pokazao kao pun pogodak.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sarajevo: Sudar dva vozila na šinama, travmajski saobraćaj u zastoju (FOTO)

Mračna strana slave i novca: Ljudina među fudbalerima zaplakao u avionu, uslijedio je pakao