in

Prekinut rad žičare na Ravnoj Planini

Slatka-Tajna.Eu

Sa sada bez refundacije za skijaše koji nisu iskoritili svoje dnevne karte

Za Sarajlije koje su posljednji dan školskog raspusta odlučili provesti na skijanju, skijalište Ravna planina – Majnex pored Pala pokazalo se kao potpuno pogrešan izbor.
E. ŠkorićGondola je danas prestala sa radom, a razočarani skijaši počeli su da se razilazeNaime, već u prijepodnevnim satima zbog prekida napajanja električnom energijom zaustavljen je vertikalni transport skijaša, a za one koji su imali sreću da ne ostanu zaglavljeni viseći u gondolama onemogućeno je toplo okrjepljenje obzirom da je i skijališni restoran ostao bez struje.

Nakon nekih pola sata potpunog prekida rada, iz visećih gondola izvučeni su skijaši, a zatim je uspostavljen rad kraćeg “tanjir” ski lifta dok je zatvorena gondola ostala isključena na neodređni period.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Prema riječima skijaša koji su imali nesreću da se zadese na Ravnoj Planini ove nedjelje, to je stvorilo velike gužve na pomoćnom liftu, a dodatno nezadovoljstvo podgrijali su neljubazni prodavci karata koji su na bilo kakav upit za povrat neiskorištenih karata ili termin ponovnog uspostavljanja rada odgovarali sa “Pitaj Gazdu.”

Na kraju, nakon 2-3 sata čekanja skijaši su se počeli razilaziti, a dnevne karte koje su ostale neiskorištene su prema riječima skijaša koji su se javili našoj redakciji tražeći informacije, za sada su ostale nerefundirane.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zašto trebamo čitati svaki dan

HRT: Izgorjela vikendica u Cvetkovcu