in

Mračna strana slave i novca: Ljudina među fudbalerima zaplakao u avionu, uslijedio je pakao

Slatka-Tajna.Eu


Odlični fudbaler trpio mobbing


U fudbalu postoje detalji gorkog okusa, vrlo svojstveni u svijetu slave i novca koji okružuju fudbal



Biti dobar, miran i povučen ne znači nužno i omiljen u svlačionici. Obično takvi i stradaju budu ismijavani. To se desilo u slavnom Juventusu.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Jedan od najboljih napadača kojeg je Španija dala u ovom stoljeću, istinski šampion i vrhunska osoba je doživjela neku vrstu ”mobbinga” u torinskom velikanu.

Fernando Lloretne je u Juventus stigao kao veliko pojačanje. Napustio je svoj Athletic Bilbao, za Bianconere je potpisao besplatno gdje je na kraju doživio ponićenje i to od strane saigrača.

Tužnu anegdotu je ispričao Patrie Evra, čovjek koji obično otkriva tajne iz svlačionice. Sve se desilo o Lloreneteovoj drugoj sezoni u Juventusu.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Ekipa je putovala avionanom na gostovanje i svi su zajedno gledali film. Llorentea su pogodile neki detalji, postao je emotivan i saigrači su odmah počeli da ga ismijavaju.

Neki su počeli dovoditi u pitanje i njegovu muškost, to se počelo dešavati svakodnevno nakon čega se Llorente i udaljio od saigrača.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Interesantno da je i Evra učestvovao u svemu, ali sada je odlučio da kritikuje sebe i svoje bivše saigrače što su kritikovali nekog samo zato što je pokazao svoje osjećaje u javnosti.

Na kraju te sezone španski napadač je i napustio Juventus transferom u Sevillu i to besplatno. Sudbina je htjela da se ova dva tima sastanu u Ligi prvaka.

Llorente je svojim golom donio pobjedu Sevilli, ali je na kraju ispao istinski gospodin te je uputio izvinjenje navijačima Juventusa.

Ovaj 36-godišnjak trenutno nastupa za Eibar, a poslije Seville igaro je za Swansea, Tottenham, Napoli i Udinese.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Sin Zorana Milanovića najbolji hrvatski hrvač u 2021. godini / Bljesak.info

U karanteni 110 tisuća građana; Nova pravila za COVID potvrde, izolaciju i samoizolaciju