in

Airbnb nudi besplatan smještaj za dvije osobe na godinu dana- na Siciliji / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ilustracija

Airbnb svojim gostima nudi šansu da odsele na Siciliju i tamo žive bez plaćanja stanarine skoro godinu dana! Ponudili su smještaj za tebe i tvoju prijateljicu, a uz sve to tu je i mogućnost zarađivanja novaca. Riječ je o smještaju u jednome tradicionalnom selu gdje će dvoje sretnika moći i iznajmljivati sobu pa tako skupiti dodatan novac.

A ako silno želiš promijeniti okolinu ovo bi za tebe mogla biti idealna odluka! Sambuca je sicilijansko selo koje bi bilo tvoj novi dom, a živjela bi u tradicionalnoj trokatnici i iznajmljivala sobu drugim gostima. Štoviše, obvezala bi se živjeti tamo tri mjeseca, a devet bi mjeseci trebala iznajmljivati jednu prostoriju.

Sve je to dio politike pomlađivanja zajednice, a nama uopće ne zvuči loše upustiti se u avanturu života, osobito u vrijeme digitalnih nomada… Zamisli samo lokalne restorane, predivne zalaske sunca, vožnju kroz malena sela dok se s radija šire najljepše talijanske melodije…Uključila bi se i u život lokalaca, branje maslina, pripremu najukusnijih talijanskih jela… Zvuči li kao život iz snova?

Možeš uključiti i svoju najbolju prijateljicu ili možeš povesti užu obitelj jer vas maksimalno može biti dvoje odraslih i dvoje djece. Zauzvrat ćeš morati samo iznajmljivati jednu sobu, ali prihod ćeš moći – zadržati.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Možda se ovog sela već sjećaš, jer su 2019. godine prodavali kuće za samo jedan euro kako bi potaknuli ljude na doseljavanje. I jednu je od tih kuća talijanski arhitektonski studio Didea pretvorio u primamljivi dom za tebe i tvoje najdraže. Dom je podijeljen na tri kata, piše miss7.

Na jednom se nalazi dnevna i glavna spavaća soba s ugrađenom kupaonicom, na drugom su dnevni boravak, kuhinja, radni prostor i kupaonica te spavaća soba u prizemlju, a jedan od katova ima i dodatnu dnevnu sobu.

Ipak, postoji nekoliko uvjeta – moraš imati više od 18 godina i preseliti trebaš već 30. lipnja ove godine. Ne trebaš pričati talijanski, iako bi to bio bonus, ali zato tvoj engleski treba biti jako doba

Osim toga, trebala bi se rado upustiti u način života zajednice kako bi se istaknula kao idealan kandidat, a prijaviti se možeš ovdje.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Dionice na Wall Streetu ojačale, na evropskim berzama oslabile

Kaća Grujić zategnuta kao praćka! Evo kako izgleda samo mjesec dana nakon poroda