in

DALILA ĆE SE VRATITI DEJANU KROZ PAR DANA,A SHA JE TARIN ŠOFER: Janjuš analizira veze

Slatka-Tajna.Eu

Drvo mudrosti ugostilo je Marka Janjuševića Janjuša u Rajskom vrtu, a na samom početku prokomentarisao je vezu Sha i Tare.

Ja mislim da veća dijabola od njega nikada nije ušla u rijaliti. Čovjek je prevršio svaku mjeru, ali ću ga ja podržati. Samo njega, više mi Gruja nije interesantan. Vidi, Sha je opsjednut Tarom, bolestan, čovjek samo sebe kanali i use*ava se. On je dobar kao hljeb, sve bi ti dao, ali ne znam šta se dešava sa čovjekom, ne može da mi uđe u glavu. Tara je jedina osoba koja njega interesuje. A on nju interesuje kao što mene interesuje ovaj ovdje kupaći. Sve je istina to što je pričao, ali on i dalje ne je*e sistem. Sha njoj služi napolju kao šofer – počeo je Janjuš,a onda nastavio o Dalili i Dejanu.

Dalila po starom, mozak me zaboli kad ustane da priča, ali šta da radim. Uveo sam novu emisiju “Prretres nedjelje sa Janjušem”, to će biti utorkom, ne posustajem. To više ne možeš da pohvataš. Dalila i Car su ti sad u jednoj priči koja će trajati 4, 5 dana, dok ne krenu da se svađaju i opet će Dalila ustati i reći da želi da se vrati Dejanu. Shvatiće da nikada ne može biti sa Carem, na kraju će opet otići kod Dejana, a on će opet pasti. Ali Sha ne možeš uporediti ni sa kim, Tara njega nije je*ala 2% i on opet ide za njom, bruka se – rekao je on.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Što građane čeka od 1. srpnja?

Selekcija učenika za obavljanje praktične nastave u kompanijama