in

Schmidt: S međunarodnom zajednicom ćemo razmotriti poduzimanje koraka / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvor: Internet / Christian Schmidt

Visoki predstavnik Christian Schmidt izvijestio je članove Odbora za pitanja EU njemačkog Bundestaga o trenutnoj situaciji u Bosni i Hercegovini.

Nakon današnje diskusije u Berlinu, visoki predstavnik i predsjedavajući Odbora Anton Hofreiter dali su sljedeću izjavu:

”Situacija u BiH je zabrinjavajuća, jer blokada institucija i politička nespremnost na konstruktivnu suradnju drastično pogoršavaju život ljudi u BiH i ugrožavaju perspektivu te zemlje. Jedna stvar mora biti jasna svima na terenu: ukoliko se stvari ne pomaknu s mjesta, međunarodna zajednica i visoki predstavnik nastavit će djelovati”, prenosi N1.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Schmidt i Hofreiter su se složili kako ”uvjetovanje financijskih sredstava u budućnosti mora postati pravilo”.

”Neće uspjeti taktika nekih političara u zemlji da samo šute u nadi da ćemo izgubiti zanimanje. I dalje ćemo pažljivo pratiti situaciju i, uz konzultacije sa međunarodnom zajednicom, razmotriti da li je potrebno poduzeti korake i koji su to koraci. O tome se slažu sve zastupničke grupe u Bundestagu”, zaključuje se u zajedničkoj izjavi visokog predstavnika i predsjedatelja Odbora za pitanja EU njemačkog Bundestaga.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ČOMBE PROVALE PART1 (Lud Zbunjen Normalan)

Šta jesti kada barem na jedan dan želimo tijelo osloboditi od šećera?