in

NIŠTA NE UKAZUJE DA JE NAMJERNO PUCAO: Advokati Aleka Boldvina traže da sud odbaci tužbu!

Slatka-Tajna.Eu

Advokati holivudskog glumca Aleka Boldvina i drugih producenata filma “Rast” (Rđa) traže od suda da odbaci tužbu koju je podnijela supervizor na scenariju Mejmi Mičel, koja je bila na setu kada je Boldvin ispalio bojevi metak kojim je ubijena snimateljica Halina Hačins.

U podnesku Višem sudu u Los Anđelesu u ponedjeljak, advokati su rekli da tužbu Mičel treba odbaciti jer nema dokaza da su Boldvin ili bilo koji od producenata namjeravali da nanesu štetu, prenosi Rojters.

– Uprkos pokušaju tužioca da tvrdnje deklariše kao namjerne, ništa u vezi sa optužbama ne ukazuje na to da je bilo koji od optuženih namjerno počinio štetno ponašanje – navodi se u podnesku advokata.

Mičel tvrdi u tužbi podnijetoj u novembru da je Boldvin trebalo sam da provjeri da li je pištolj napunjen bojevom municijom, a ne da se oslanja na pomoćnika režisera koji je tvrdio da je revolver „kolt 45” bezbjedan za upotrebu.

  • Umjesto toga, po našem mišljenju, Boldvin je izabrao da igra ruski rulet kada je pucao iz pištolja bez provjere oružja. Njegovo ponašanje i ponašanje producenata bilo je nepromišljeno – navodi se u tužbi protiv Aleka Boldvina i njegovih kolega koju je Mičel pred Višim sudom u Los Anđelesu podnijela za nanošenje emocionalnog stresa i namjerno nanošenje štete.

Snimateljica Halina Hačins je ubijena, a reditelj Džoel Souza je ranjen na snimanju jedne od scena filma „Rast”, u Novom Meksiku, 21. oktobra 2021. godine, kada je Boldvin ispalio bojevi metak.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ševčenko je brzo pronašao novi posao – trenirat će jednog od najboljih napadača na svijetu

U dvije sedmice januara u BiH ugašeno 65 firmi