in

Novinari i navijači gledali press selektora Argentine, a onda vidjeli ko je ostavio komentar

Slatka-Tajna.Eu


Nije došao na okupljanje, ali sve prati


Reprezentacija Argentine za dva dana igra u gostima protiv Čilea meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.



Argentinci su već osigurali plasman u Katar i do kraja kvalifikacija selektor ovog tima Lionel Scaloni će šansu dati fudbalerima koji nisu previše standardni u reprezentaciji.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Gaučosi igraju za dvaka protiv Čilea, dok ih 2. februara očekuje utakmica protiv Kolumbije. Poznato je da na ovom okupljanju neće biti kapitena Lionela Messija koji je otkazao dolazak jer se tek vratio na teren nakon koronavirusa.

Također, na meču protiv Čilea neće biti ni Scalonija koji je danas bio pozitivan na koronavirus, a na press konferenciji večeras je potvrdio da neće biti na klupi.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Želim da bude jasno da se dobro osjećam i da sam se oporavio, ali PCR test uporno pokazuje da sam pozitivan. Želim da budem uz ekipu, ali zbog pravila ne mogu da uđem u Čile”, rekao je Scaloni.

Scaloni je press konferenciju održao putem videolinka, a istu je pratio veliki broj novinara i navijača Argentine.

Trenutak koji je obilježio ovu press konferenciju desio se kada su mnogi vidjeli da istu prati i Messi, a kapiten ove reprezentacije je čak ostavio komentar, te je pozdravio sve koji prate press selektora Argentine.

“Svi bismo voljeli da je Messi tu s nama. Razgovarao sam s njim i rekao mi je da je korona dosta utjecala na njega i da se želi što bolje oporaviti. Odlučili smo da je najbolje da ne dolazi na ovo okupljanje”, dodao je Scaloni.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Vrhunac praktične mode: Ove patike možete nositi i zimi

DUŠKO,GLEDAŠ LI OVO?: Karleuša mokra i bezobrazna!