in

Keba spasio Severinu zatvora: Iskeširao 52.000 za njenu slobodu: Vučkovićevoj određeno 50 dana robije

Slatka-Tajna.Eu

Dragan Kojić Keba spasio je bivšu snajku Severinu Vučković kada je iskeširao 52.000 dinara da ona ne bi išla na izdržavanje zatvorske kazne u trajanju od 50 dana, saznaje Kurir.

Vest da je pevačica uhapšena kada je izašla iz kuće za vreme trajanja policijskog časa u medijima je odjeknula kao bomba, a nakon više od godinu dana isplivale su tajne tog slučaja. Vučkovićeva je u to vreme bila u srećnom braku sa Igorom Kojićem, sinom Dragana Kojića Kebe koji ju je sačuvao da ne ode iza rešetaka. Dobro obavešten izvor otkrio je za Kurir detalje hapšenja hrvatske pevačice.

– Kada je Severina privedena policajci su je odveli u službene prostorije, a nakon toga kod sudije na saslušanje. Za prekršaj koji je napravila zakon je bio jasan, kazna od 50.000 dinara na licu mesta ili 50 dana zatvora. Kako je Vučelićeva strani državljanin, a kod sebe nije imala toliko para, sudija je počela da diktira zapisničarki da se pevačici određuje kazna zatvora u trajanju od 50 dana. Sudija je na Severinu gledala kao na bilo koju drugu osobu, nije želela da joj gleda kroz prste jer je ona javna ličnost – navodi izvor Kurira i dodaje da je pevačica počela da zapomaže tek kad je shvatila da je situacija ozbiljna.

– Plakala je, kukala, jecala kako je ona zvezda i kako ona ima kući te pare, da ne želi u zatvor, da joj je dete kući… Na nju se sažalio jedan od pripadnika policije, ne mogu da se setim kako se on zvao, i zamolio sudiju da uz njegovu garanciju pusti pevačicu. On ju je odvezao kući, ali je morao da je sprovede na zadnji ulaz kako bi izbegli mnogobrojne medije koji su bili ispred suda. Policajac ju je odvezao na Bežanijsku kosu, gde je izašao Keba i dao mu 52.000 što su oni kasnije uplatili i odneli sudiji. Eto, tako je prošla ta priča o Severini – kaže naš sagovornik, čije je ime poznato redakciji.

Podsetimo, u saopštenju policije od 15.04.2020. godine pisalo je da je oko 21:20 časova u ulici Partizanske avijacije u Beogradu zaustavljena Severina Vučković Kojić, državljanka Republike Hrvatske, od strane radnika UKP-a, drugo odeljenje, bez dozvole za kretanje za vreme policijskog časa. Severina je u više navrata objašnjavala da je prekršila zakon iz opravdanih razloga, ali je bilo jasno da je slagala jer je rekla više različitih priča. Njen PR menadžer Davor Grgin tada je dao zvanično saopštenje medijima u kojem je naveo da je ona priznala krivično delo i da će platiti kaznu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










kurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Branko Radulović – "U petak sam imao srčani napad, a nikad se ne bojim, jer sve emotivno doživljam"

Kada čistite kuću obavezno bacite ove stvari: Privlače lošu energiju, crpe novac, sprječavaju uspjeh