in

DUŠKO,GLEDAŠ LI OVO?: Karleuša mokra i bezobrazna!

Slatka-Tajna.Eu

Jelena Karleuša održala je spektakularni koncert u Dubaiju, nakon kojeg je ostala da odmara u  luksuznom ljetovalištu, te svakodnevno svoje pratioce na Instagramu ostavlja bez teksta novim fotografijama i snimcima.

Popularna pjevačica, u jeku priča o njenoj bračnoj krizi sa Duškom Tošićem, koristi svaki trenutak da se opusti i odmori, ali i u tim prilikama stilizovana je od glave do pete.Jelena je ovoga puta pozirala u svetlucavom minijaturnom kupaćem kostimu koji je savršeno istakao njene atribute.

Iako se kupaći kostim presijava, svjetlost nije uspela da skloni pažnju sa toga koliko je pjevačica zgodna, te su se komentari i lajkovi samo nizali.Njene duge noge je posebno istakao visok struk na gaćicama kompleta, a štikle koje je nosila su se potpuno uklopile uz stajling.

Donji dio kupaćeg je posebno zanimljiv jer jedna strana ide baš nisko, a pridržava ga samo jedna tanka traka.

-Uvek sijaš. Prezgodna kao i uvijek. Naravno, uvijek bomba. Dominiraš. Svaka čast kako izgledaš. Goriš- samo su neki od komentara, među kojima se ističu oni u kojima se pominje i njen suprug:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Duško, gledaš li ovo?” “Tošić na aparatima zbog ovog snimka!

(Express/Srbijadanas)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Novinari i navijači gledali press selektora Argentine, a onda vidjeli ko je ostavio komentar

SCHMIDT TRAŽI SANKCIJE PROTIV DODIKA: ‘On slijedi stare ratne ciljeve srpskih nacionalista, koji žele uništiti BiH i pripojiti je…’