in

Dodik i Džaferović sa članovima Odbora za vanjsku politiku britanskog Parlamenta

Slatka-Tajna.Eu

Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović i Milorad Dodik primili članove Odbora za vanjsku politiku britanskog Parlamenta.

Na sastanku je razgovarano o aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u Bosni i Hercegovini i bilateralnim odnosima Bosne i Hercegovine i Ujedinjenog Kraljevstva.

Razgovarano je o vanjskoj politici Ujedinjenog Kraljevstva, s posebnim akcentom na regiju Zapadnog Balkana i Bosnu i Hercegovinu.

Izvor : Predsjedništvo BiH

Članovi Odbora za vanjsku politiku britanskog Parlamenta su istakli značajniji interes za situaciju u Bosni i Hercegovini, te izrazili podršku pozitivnim procesima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuU ime predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića, sastanku je prisustvovao savjetnik Slaven Kovačević.

U delegaciji Odbora za vanjsku politiku britanskog Parlamenta su bili Tom Tugendhat, Liam Byrne, Neil Coyle, Alicia Kearns, Bob Seeley, Henry Smith, Royston Smith, Graham Stringer, te ambasador Velike Britanije u BiH Matthew Field.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

OznakeComments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NINA BADRIĆ U VATRENOJ HALJINI: Šlic i dekolte u prvom planu

POVRATAK NA STARO: Antonija Blaće u najboljem izdanju