in

BUDIO SAM SE KRAJ DJEVOJKE KOJOJ NISAM ZNAO IME: Isak Šabanović se oporavljao od raskida dvije godine

Slatka-Tajna.Eu

Drugoplasirani finalista prošlogodišnje sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Isak Šabanović, debelo se naplatio zahvaljujući „Grand“ produkciji. On je prošle godine bio jedan od najangažovanijih i najtraženijih pjevača na terenu i uspio je za kratko vrijeme da se stambeno obezbijedi. Naime, pjevač je kupio stan u Podgorici, a planira da pazari još jednu nekretninu u Beogradu gdje planira da se preseli.

Donekle i želim da živim u Beogradu, ali neću stalno biti tu. Moraću i tamo i ovamo. Međutim, ja sam tu Sašinu misiju već završio jer sam kupio stan u Podgorici. Naravno, uspio sam zahvaljujući “Grand” produkciji jer smo radili prošle godine. Eto, sad će mi dobro doći i jedan u Beogradu-rekao je Isak i otkrio kakav je Popović kao šef.

Dobar je. Kako da vam kaže, voli da se šali. Sinoć smo se vidjeli i peckao me je. Rekao mi je: “Ej, pitao sam jednu kolegicu da li zna ko je Isak, a ona je rekla da zna, a ja sam rekao da je to onaj što reklamira proizvod za mršavljenje- istakao je pjevač.

Kada se prvi put pojavio na velikoj sceni, Šabanović nije bio zadovoljan svojom kilažom i riješio je da se “baci” na dijetu. Za kratko vrijeme uspio je da dovede liniju do perfekcije, iako smatra da uvijek može bolje i više.

Na dijeti sam. Malo se ugojim, pa se vratim, pa se opet ugojim i tako… Nije loša reklama nego stil života. Ja se ne štedim – volim da jedem i pijem. Sad sam trenutno da dijeti, mršam i dalje i hoću još više da skinem- rekao je on.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Roker otkriva da mu se dešavalo da se poslije pijanstva probudi pored nepoznate djevojke, ali da je uvijek prema njima ispao džentlmen u odnosu na današnje muškarce.

Ko je pomenuo pijanstvo (smijeh)? Dešavalo mi se da se probudim ujutru pored neke djevojke, a da ni ne znam ko je. To je bilo davno. Ništa joj nisam rekao, samo sam se predstavio “Isak, drago mi je”.Ne znam da li takve situacije mogu da prerastu u vezu, nisam pokušao. Mislim da može, što da ne. Nemam curu, ali sam emotivno ispunjen drugim stvarima. Rak sam u horoskopu i bolje da ne znate kako je kad ja patim. Auuu… Imao sam vezu od četiri godine i trebalo mi je dvije godine da se oporavim od raskida. Rekao sam da neću da imam curu neko vrijeme, pogotovo ne sad. Ali, baš želim da se zaljubim i da imam neku pored sebe da mogu da je zagrlim i kažem “Volim te”. Mislim da mi stvarno treba-završava pjevač.

(Express/ Nova)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Fudbaler Manchester Uniteda na posudbi u Sevilli

Fatalni zavodnik kojeg su koštale ovisnosti i grižnja savjesti / Bljesak.info