in

Ana Bavrka napustila Hayat TV, zbog dečka preselila u Gruziju!

Slatka-Tajna.Eu

Ana Bavrka nedavno se oprostila od gledatelja Hayat televizije. Ova odluka je mnoge iznenadila, a lijepa voditeljka je imala dobar razlog.

Nekada jedna od najpoznatijih TV voditeljica u Bosni i Hercegovini, nastavila je novim putem, opušteno i beskrajno šarmantno.

Opraštajući se nedavno od svojih kolega na Hayat TV, između ostalog je kazala kako će do kraja života biti zahvalna što su im se putevi ukrstili i što je imala priliku učiti od najboljih.

Ana se javila iz daleke Gruzije gdje nastavlja život sa svojim voljenim Zoranom.

– Hoću li to nazvati početnička sreća ili samo topla dobrodošlica, ali dolazak u Tbilisi, glavni grad Gruzije, je obilježilo i više nego toplo vrijeme za datum u kalendaru, sunce me odlučilo dodatno oraspoložiti i olakšati dio sa raspremanjem i pospremanjem stvari, te useljenjem.

– Znate ono kad kažu da život stane u dva kofera, e da, zaista stane. Zaputih se u ovu zemlju sa dva kofera, punih snova i punih ljubavi. Jer je to motiv zašto sam ovdje. Mada, moram priznati, Tbilisi i ljudi, koji, ako mene pitate dosta lice nama, za sad ostavljaju samo pozitivan dojam na mene. Ljubazni su, dragi, jako disciplinirani, dosta ih ima kućne ljubimce, uglavnom pse, što je za mene veeeeliki plus, a ono što me posebno dojmilo jeste da su nacija koja dosta trenira, a to fitness freaku poput mene itekako odgovara, te većina tečno govori engleski jezik, što je za nas u ovom trenutku savršeno.

– Jako vole svoju zemlju, imaju bogatu kulturu, zanimljiv jezik i pismo. E, za to mislim da će trebati vremena. Ali, spremna sam i na taj izazov. Zoran mi dosta pomaže oko prilagodbe jer je on već bio ovdje i ima prijatelje, tako da je i to olakšavajuća okolnost. Ali znate kako je kad ste novi kolač, međutim, vjerujem da ću im se svidjeti. Kako rekoh, klima je za sad, više nego poželjna, taman dok istražim sve što me zanima. A puno je toga. Dok ne naučim još koju riječ na gruzijskom i ne spoznam još dosta toga… Nedostajete mi – riječi su lijepe Ane Bavrke.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

m:tel Cloud rješenja za svakodnevno poslovanje

Valensija nanijela težak poraz Budućnosti