in

Otkrivamo koliko je Saša Popović iskeširao za pjevačicinu operaciju: Javno joj dao obećanje, a sad ispunio i nije štedio

Slatka-Tajna.Eu

Zvezda Granda Krstinja Todorović podvrgla se operaciji skidanje kože nakon što je smršala čak 88 kilograma, a čitav zahtav finansirao je Saša Popović.

Naime, tokom muzičkog takmičenja, Popović je predložio Krstinji da skine višak kilograma, a kao motivaciju obećao joj je plaćanje operacije. Ona je u tom periodu imala 160 kilograma, a potom se transformisala.

Popović je sada održao obećanje, te su isplivale njene fotografije iz ordinacije, a na kojima se može videti obeležene regije koje će se uraditi.

Kako Kurir saznaje, Popović je za ovu intervenciju iskeširao 6.000 evra, budući da se rade leđa i stomak.

– Operacija traje oko dva i po sata. Oporavak je mesec dana i u tom periodu moraće da nosi pojas – rekao je izvor za naš portal.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Nakon što sam odgledala emisiju u prvom krugu, sačekao me je ozbiljan razgovor s Marijom. Rekla mi je da moraju neke stvari da se reše da bih uspela i tad sam se odlučila za intervenciju. Šou-biznis je takav da će se pojaviti neko ko izgleda lepše od mene, a ne peva bolje i proći će, a ja ću ispasti. Kada dođete u tu fazu da vam je potrebna stručna medicinska pomoć, znate da je to bolest. U početku mi je bilo jako teško, ali nakon nekoliko dana, sada meseci, sve to se zaboravilo. Borba sa samom sobom bila je najteža i s ponosom mogu da kažem da je sada sve iza mene. Da mogu da vratim vreme, opet bih sve isto uradila – pričala je Krstinja nedavno.

Kurir.rs/I.B.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Digitalna štampa na tekstilu – Business Magazine

Ovaj trik koriste Parižanke: Evo kako povećati volumen kose