in

Delač jedva čeka utakmicu protiv Sarajeva: Sve ćemo se dogovoriti u Turskoj, a ako bude penal…

Slatka-Tajna.Eu

Susret sa bivšim klubom početkom februara

Sarajevo je danas objavilo spisak rivala na završnom dijelu priprema u Antaliji.




E. Škorić



Bordo tim će imati zanimljive internacionalne rivale u turskoj Antaliji, a počet će duelom s danskom Horsensom 2. februara. Ono što je posebno zanimljivo i što veže ova dva rivala je hrvatski golman Matej Delač, koji sada brani za danski tim, a svojevremeno je bio jedan od miljenika koševske publike.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Delač se rado sjeti svog boravka u glavnom gradu BiH jer je sa Sarajevom osvojio Premijer ligu u sezoni 2014/15 i Kup BiH u sezoni 2013/14.

Stoga se 29-godišnji čuvar mreže posebno raduje tom duelu sa Sarajevom u Antaliji. “E ne mogu dočekat 2.2.”, komentarisao je Delač uz srce emotikon objavu Sarajeva, a stigao je i odgovor od bivšeg kluba:

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Matej Delač, smijemo li šutati u okvir gola?”. Zanimljiva i zabavna diskusija se nastavila, pa je Delač napisao: “Sve ćemo se dogovoriti u Turskoj. Ako slučajno bude penal, dajte Krste Velkoskom da puca, njemu sigurno branim”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Komentar je potom ostavio i sam Makedonac, koji se našalio na svoj račun napisavši da “ako pucam ja penal onda ništa od gola”.

Već sada je jasno da će susret Delača sa nekim bivšim saigračima biti poseban i da svi jedva čekaju da se susretnu u Turskoj.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kako da uklonite kamenac iz kuvala za vodu

Crna Gora uvela sankcije za tri ruske firme