in

Nismo dvorske lude, ispred kuće mi neće vrtjeti tog vola: Majka Darka Lazića bijesna zbog svadbe? On se ženi na svake 2 godine

Slatka-Tajna.Eu

Folker Darko Lazić otkrio je da planira veliku svadbu sa verenicom Barabrom Bobak, a ovo će pevaču biti treći brak.

Naime, on je isprilčao da će napraviti ceremoniju prvo u restoranu, a potom i pod velikom šatrom, ispred rodne kuće u Brestaču. Ipak, kako sada mediji prenose Scandal, Darkova majka, Branka Lazić očitala je sinu lekciju zbog ovog poteza.

– Branki je više i snajki i veridbi preko glave. Žena ne zna gde bije, a on se ženi maltene da svake dve godine – započinje izvor za “Scandal” i dodaje:

– Nema ona ništa protiv Barbare, samo smatra da brzaju i neće ni da čuje da se ta šatra postavi ispred njene kuće. Oštro mu je rekla: “Nećemo mi uvek da budemo cirkus, šta smo mi, dvorske lude?! Ispred moje kuće nećete vrteti tog vola, dosta je bilo!” Ali znate Darka, on je onako šarmantan i majka je slaba na njega. zato i verujem da će to veselje biti gala i da će na kraju Branka da ga sprema.

Pozvali smo Darka za komentar, ali je pevačev broj, poznat redakciji, nedostupan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Inače, Darkova majka nedavno je za Kurir rekla da je rano za još jedno unuče.

– Ako je Darko srećan i ja sam srećna. Iskreno mislim da je najzad došlo vreme da on bude istinski srećan, a ne da se uvek piše kako je on ovakav i onakav. Onda ispada da su uvek žene u pravu, a on nije. I ja sam žena, ali realna sam, večito se piše o njemu kao da je on neka babaroga, a ženski svet je dobar, one su fine. Mislim da je još uvek rano za još jedno unuče, ali ako se desi Bože moj, dece nikada nije dosta. Barbara i ja se lepo slažemo za sada, a i njeni roditelji su prihvatili Darka – rekla je pevačeva majka.


Kurir.rs/I.B/Scanal


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bez golova u derbiju Milana i Juventusa

O BiH će se odlučivati u Sarajevu i Banjoj Luci, a ne u Beogradu, Zagrebu ili Ankari