in

Fotografija s Krunićem u centru pažnje istovremeno i obradovala i rastužila navijače Milana

Slatka-Tajna.Eu


U svemu nađu nešto dobro


Milan i Juventus sinoć su na San Siru odigrali utakmicu bez golova.



Milan je na momente pokazivao da je u ovom trenutku zasluženo ispred Juventusa na tabeli, ali u drugom dijelu kao da je nedostajalo odlučnosti izabranicima Stefana Piolija, ali i snage, pa je više izgledalo kao da bi Juventsu mogao prvi do gola.

Ostalo je 0:0, igrači Milana su djelovali tužno, igrači Juventusa sretno zbog osvojenog boda.

Fotografija na kojoj Rade Krunić i Alexis Saelemaekers u nekom stanju očaja gledaju prema igračima Juventusa koji se grle i slave bod zapravo je među navijačima Milana okarakterisana kao “slika i prilika trenutnog stanja”.

Ne tako davno Milan je bio u teškoj situaciji, Juventus je dominirao Serijom A, ali čini se da su se stvari uveliko promijenile, pa se igrači Milana ne zadovoljavaju remijem protiv najtrofejnijeg italijanskog tima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Milan je trenutno na trećem mjestu sa 49 bodova, koliko ima i drugoplasirani Napoli, dok vodeći Inter ima 53 boda i utakmicu manje od spomenutih timova. Četvrta je Atalanta sa 43 boda, Juventus peti sa 42 boda i još uvijek izvan zone klubova koji imaju grupnu fazu Lige prvaka u svojim rukama ili nogama.

Klubovima u Evropi slijedi 14 dana pauze, a nakon toga Milan će imati žestok okršaj s ljutim rivalom Interom i taj meč mogao bi u mnogome otkriti ili starog novog prvaka Italije.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Nije mogao da joj odoli: Krili su se od cijelog svijeta, a sad isplivali snimci kako je gradonačelnik osvojio Tanju (FOTO)

Ruski biznismen Rašid Serdarov ne odustaje od termoelektrane Ugljevik