in

ŠTA SE DESILO SA NEKADA NERAZDVOJNOM SKUPINOM: Brena, Sanja, Goca i Zlata se više ne druže

Slatka-Tajna.Eu

Brena i Goca su napravile rastojanje onog momenta kada je Brena zabranila svom sinu da se druži s Gocinim sinom Mirkom Šijanom

Devedesetih godina nerazdvojna skupina najboljih drugarica koje su činile Brena, Goca Božinovska, Zlata Petrović i Sanja Đorđević nerijetko su pravile kućne zabave samo za sebe. Najčešće su se ljeti sastajale na Gocinom bazenu, a onda odlazile zajedno na ljetovanje u vilu Miloša Bojanića u Baošiće na crnogorskom primorju.

To je kažu bio slijed da uz odmaranje ručak, sunčanje, kafice, kupanje, večere, organizuju same sebi “ludovanje“. Pjevale su do iznemoglosti, skidale se, Goca se čak znala gola skidati jer je u pitanju privatna plaža, nema niko osim njih a Zlata je dodala “pa u toples se skidaju i na grupnoj plaži”. Ne žele da komentarišu svoje privatne zabave jer im je bilo super. A šta se potom desilo?

Razišle su se. Sanja se pojavi samo na rođendanskim slavljim, povukla se, uživa u čitanju na ČIJI račun se prave gegovi estradnjaka tipa da nije malo poranila!? Želeći time da kažu da Sanja nije čitala kada je za to bilo vrijeme. Brena i Goca su napravile rastojanje onog momenta kada je Brena zabranila svom sinu da se druži s Gocinim sinom Mirkom Šijanom.

Samo je neraskidiva prijateljska ljubav ostala između Goce i Zlate koje su i danas kao nokat i meso, što kažu u narodu.

Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ŽELJKO SAMARDŽIĆ: Od oktobra sam penzioner

Pjanić gledao meč između Milana i Juventusa