in

POSTALA JE PRVA ŽENA S 300 MILIONA OBOŽAVATELJA: Kylie Jenner je najpraćenija žena na Instagramu

Slatka-Tajna.Eu

Kylie je u posljednje vrijeme bila vrlo skromna s objavama zbog svoje trudnoće i nedavne kontroverze oca njenog djeteta

Rijaliti zvijezda Kylie Jenner zvanično je postala prva žena na svijetu koja je dostigla 300 miliona pratilaca na Instagramu. Pjevačica Ariana Grande je do sada bila najpraćenija žena na platformi, dok je najpraćenija osoba na Instagramu, fudbaler Christiano Ronaldo, s više od 388 miliona pratilaca.

Kylie je u posljednje vrijeme bila vrlo skromna s objavama zbog svoje trudnoće i nedavne kontroverze oca njenog djeteta pjevača Trevisa Skota (Travis Scott). Travis je bio domaćin festivala Astroworld još u novembru, tokom kojeg je u stampedu poginulo 10 ljudi, a stotine ih je ozlijeđeno.

Mnogi obožavatelji nagađaju da je Kylie već rodila svoje drugo dijete zbog ključnog dokaza koji su primijetili neki pratitelji. Ljudi su počeli gledati u njene nokte kao znak da je rodila. Kylie je nedavno podijelila objavu s kratkim noktima, a obožavatelji su se prisjetili da se to zadnji put dogodilo kada je rodila prvo dijete Stormi.

Majkama se savjetuje da imaju kratke nokte kada imaju novorođenče kako bi spriječile slučajne ogrebotine ili ozljede djeteta.

Nakon pauze od dva mjeseca, Kylie se vratila na Instagram na Badnje veče.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Takođe, u novogodišnjoj noći, ona se osvrnula na uspone i padove tokom prošle godine, posebno jer je 2021. godinu obilježio pomenuti skandal tokom Trevisovog nastupa.

-Kako se bliži 2022. razmišljala sam o protekloj godini i blagoslovima koje je donijela, ali i bolu koji je nosila. Nikada neću zaboraviti ovu godinu i sve značajne promjene koje je unijela u moj život. Molim se da ova godina bude ispunjena s puno ljubavi za sve vas i nadam se da će svi ostati sigurni i zdravi – poručila je Dženerova tom prilikom.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Odobreno slanje oružja u Ukrajinu

ELMADINA LALIČIĆ, MLADA PJEVAČICA IZ GORAŽDA: Popularnost ne želim kupovati novcem