in

OTKRIVENA ISTINA NAKON 30 GODINA! Ove detalje o braku Mitra Mirića i Zorice Marković niko nije znao!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Zorica Marković otvorila je dušu o životnoj priči, i otkrila nevjerovatne detalje iz svog života. Tako je ispričala i anegdotu sa Mitrom Mirićem, s kojim je nastupala osamdesetih po cijeloj bivšoj Jugoslaviji.

– Znači, razvedem se i onda me udaju za Mitra Mirića! Ha-ha-ha! Al’ čekaj! To je sve zajebancija, sad ću da ti objasnim tu priču! To da su svi mislili da smo se nas dvoje tajno vjenčali. On je meni, bre, kao četvrti brat! On je na svojim koncertima imao po petnaest hiljada ljudi, a ja sam mu bila specijalni gost. Nismo se razdvajali. Imao je povjerenje u mene toliko da sam mu sačuvala pare da kupi prvi stan. Njemu je šok bio koliko smo zarađivali, toliko da nismo mogli da potrošimo. Džakove para od ulaznica smo imali. Bilo je mnogo ljudi, a turneja je trajala preko mjesec dana. Ja sam tada imala hit, bila popularna i u kombinaciji s Mitrom haos smo pravili.

– Mislili su da sam ja sa Mitrom u vezi, a ja ga upoznala s njegovom ženom Suzanom! Pa ti sad vidi! A ovako ide ta priča: ona je na jednom koncertu došla po autogram. Bila je mis Makedonije. Tada smo bili svako u svojoj svlačionici. Mitar je volio da pred koncert sjedi sam, a ja sam se vrzmala sa muzičarima. Rijetko koga je primao u svlačionicu, osim riba i potpisivao im autograme. Svaka djevojka je imala pravo da uđe u njegov prostor i da dobije potpis. Međutim, Suzana kad je ušla, vidim ja žena ne izlazi… Bila je toliko fina, lijepa. Nego, prije nego što je ušla, prije nego što sam je uvela, kažem ja njemu: “Brate, ovo je tvoja buduća žena!” I došlo vrijeme da izađe na scenu, kad… Ma kakvi, oni i dalje pričaju! Reko, gotovo, zaljubio se moj brat! A on je do tada, kao u vojsci, recke pisao na zidu. Ako me razumiješ… Suzana je pošla s nama u Beograd, njeni su reagovali, trčali, branili, bunili se… Oni su se poslije uzeli, ne vrijedi. Drago mi je da su i dan-danas zajedno i da su uspjeli – ispričala je Markovićeva.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

kad muvas ribe na net pa ti izadje Mihajlo Madic

Pogledajte kako je Tešnjak Nermin Handžić u Zvezdama Granda dominantno prošao u naredni krug, Viki je presretna!