in

Novak voli Melburn, vratiće se

Slatka-Tajna.Eu

Direktor Australijan opena Kreg Tajli misli da će Novak Đoković sljedeće godine nastupiti na tom turniru.

Najbolji igrač svijeta je to želio i ove, međutim, tamošnje vlasti su ga deportovale jer nije vakcinisan, te da bi kao takav, mogao da utiče na antivaksersko raspoloženje u Australiji.

Pojavile su se informacije da bi Novak mogao da tuži australijske vlasti, a Tajli veruje da nikakvog spora između srpskog asa i organizatora neće biti.

“Ne. Biće mnogo izvještaja o različitim stvarima, ali mi smo trenutno fokusirani na održavanje takmičenja”, rekao je Tajli za “ABC”.

Tajli veruje da će Novak 2023. napasti 10. titulu na Ozi openu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Da, to će biti njegova namjera. Očigledno da je trebalo da igra i ove godine. Na kraju krajeva, on je svjetski broj jedan i zaista voli Australijan open.”

Direktor Australijan opena kaže da nije postojao unutrašnji pritisak da Novak dođe u Australiju ove godine.

“Svake godine je pritisak da dođemo do igrača. Tenis se razlikuje od drugih sportova, mi ne zapošljavamo igrače, već moramo da im ponudimo okruženje koje apsolutno vole. I oni vole da igraju u Australiji. Ovo je njihovo omiljeno mjesto za igru. Naš cilj je da uvijek imamo najbolje igrače, kako bismo imali najbolje mečeve i predstavili naš grad u najboljem svjetlu”, zaključio je Tajli.

(B92)


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Cher u osmoj deceniji života „kao djevojčica“

Kako ostaviti dobar utisak na razgovoru za posao