in

MARINA PERAZIĆ I DANAS MUDRO ŠUTI: Ni riječi o škakljivom snimku iz 80-tih

Slatka-Tajna.Eu

O učešću u rijalitiju kaže da je to bilo iz nužde, za velike pare je otišla u Farmu da bi odškolovala svoje kćerke

Seks simol Jugoslavije je bila prelijepa Marina Perazić i tu je titulu nosila u bivšoj državi. Sada kaže da ju je izgubila i hvala Bogu da je tako. Muška populacija je prestala zanimati jer uvijek naleti na nemaštovite, neintiligentne i nesimpatične muške osobe što ne paše njenom pojmu muškarca a u šali dodaje da oni dobri koji bi joj se dopali nisu stigli do nje.

Sa širokim osmijehom dočeka pomen na karijeru sa grupom “Denis & Denis” za koju je najzaslužniji Davor Tolja jer su oboje radili muziku kakvu vole. Nisu ni slutili da će se desiti čudo. A u ta vremena je bilo lakše doći do popularnosti ako pri sebi imaš talenat i predispozicije koje su potrebne.

Numera koja je napravila obrt u njenom životu „Ja sam lažljiva“ i „Program mog života“ su došli neočekivano. O učešću u rijalitiju kaže da je to bilo iz nužde, za velike pare je otišla u Farmu da bi odškolovala svoje kćerke. Još uvijek je u Rijeci, a kaže da će na proljeće kod svojih kćerki u Njujork.

O snimku koji je isplivao na mrežama o tulumarenju 80-tih sa rokerima gdje je i policija imala svoj udio kako bi ih ratsjerala, ne želi da priča jer kaže to su kućni partiji sa rajom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Značajan porast stranih ulaganja u BiH: Veliki interes za energetski sektor

KANDIDATI POKAZALI ZUBE: Ko je sve našao mjesto u idućem krugu “Zvezda Granda”