in

JK održala koncert u Dubaiju na mjestu gdje nastupaju samo svjetske zvijezde, u publici strani producenti, novinari…

Slatka-Tajna.Eu

Ni mjesec dana nije prošlo od spektakularnog showa Jelene Karleuše ispred Skupštine Beograda, kada je pjevala za 50.000 ljudi, a pjevačica je već “zatresla” i Dubai. Jelena je sinoć, 21. januara održala koncert u najvećem svjetskom plutajućem noćnom klubu Float u Dubaiju, na mjestu gdje su prije nje nastupale svjetske face kao što su Tyga, French Montana, Jonathan Lyndale Kirk poznatiji kao DaBaby i drugi.

Jeleni Karleuši je pripala čast da nastupi u jednom od najekskluzivnijih mjesta u svijetu. Riječ je o najvećem plovnom noćnom klubu- Float Dubai. Ovaj klub je po samom otvorenju bio predmet pisanja svjetskih medija. Naime, ulaz na nekadašnji slavni britanski prekooceanski brod RMS Queen Elizabeth 2, a sada Float Dubai je prema navodima svjetskih medija moguć samo uz prethodnu rezervaciju stola i obaveznog plaćanja pića u visini od 1100 dolara. Prema ranijim pisanjima, najveće boce Dom Perignona na njemu koštaju više od 100.000 dolara. A na jedno ovakvo mjesto je stigla i JK, i to u svjetskom stilu.

Jelena ništa nije prepuštala slučaju kada je u pitanju koncert u Dubaiju, pa je kao i uvijek krajnje profesionalno pristupila prilici koju ne može dobiti bilo ko. Karleuša je sa sobom iz Srbije u Dubai povela svitu ljudi iz njenog tima, baš kako to rade svjetske zvijezde. Društvo na bini joj je pravilo čak šest plesačica, a dominirala je pink boja. I sama JK je bila u roze kostimu, a pjevačicin outfit specijalno za ovu priliku je radio dizajner iz Pariza. Uz ogroman detalj na glavi, vatrena JK je podsjećala na plesačice brazilskih karnevala. Da Balkan Star No. 1 i dalje prkosi godinama pokazala je i sinoćnjim izdanjem.

Jelena je uz vrhunski muzičko scenski spektakl priredila dva sata nezaboravnog provoda za sve goste. A ono što je fascinantno jeste da su publiku, i pored ogromnog broja Balkanaca u Dubaiju, velikim dijelom činili stranci. Tako se na svako malo mogao čuti samo izraz “Oh my God”, kojim su fanovi izražavali oduševljenje Jeleninim spektaklom. Karleušin dolazak je izazvao pažnju u Dubaiju, pa se među posjetiocima moglo vidjeti i prisustvo stranih novinara, ali i producenata, kojima je diva nakon ovakvog nastupa još više “zapala” za oko. Kako to uvijek biva uz JK, i u Dubaiju je sve prštalo od energije i impozantnih prizora, a ko zna – možda se pop zvijezdi nakon ovog showa otvore neka nova vrata, te nas opet iznenadi pomijeranjem granica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebookuekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Važno je da je diplomacija krenula

Marko Jovanović više nije član Borca