in

DRAGANA MIRKOVIĆ NAKON GUBITKA SVEKRA: Zabrinuta sam za Tonijevo zdravlje

Slatka-Tajna.Eu

Slavlje u domu proslavljene folk zvijezde povodom praznika je izostalo s obzirom na to da je njen suprug u dubokoj žalosti. Naime, suprugu Dragane Mirković, Toniju Bijeliću nedavno je preminuo otac, a pjevačica je izjavila da ga nikada nije vidjela u tako lošem stanju.

Dragana je prvenstveno uplašena za zdravlje svog supruga, koji je prije četiri godine imao tešku operaciju mozga. Upravo iz zdravstvenih razloga, Toni je ostao sa djecom u Austriji, dok je Dragana već mjesec dana sama u Srbiji. Nakon što je tradicionalno snimila novogodišnji program za DM televiziju, izbacila je dugo najavljivani duet sa Acom Lukasem.

Ona je porodičan tip, nije navikla dugo da bude razdvojena od Tonija i djece i čim nije sa njima jako brine. Jedva čeka da im se pridruži u njihovom dvorcu u Austriji. Po cijeli dan je na vezi sa mužem, stalno zove da vidi da li je dobro. Prije šest mjeseci umro joj je svekar, a njen muž je jako loše to podnio. Dragana mu je najveća podrška i trudi se zajedno sa djecom da ga podigne, ali sada nije uz njega. Toliko je pod stresom da ove godine po prvi put nije stigla ni dvorac da okiti, a raduje se praznicima kao malo djiete.

Ona je u strahu kako će se stres odraziti na Tonijevo zdravlje, prije četiri godine uklonili su mu aneurizmu na mozgu, to je jako teška i kritična operacija, nakon koje ne smije da se izlaže stresu. Pjevačica je više puta isticala da joj je to najgori period u život.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Čovjek nikada nije spreman na takve stvari. Trudila sam se da mu budem stijena, ali nikada nisam videla Tonija tako tužnog, nikada tako slomljenog, ta slika zauvijek će mi ostati urezana u sjećanju. Nisam stigla ni da ožalim tog čovejka, koliko sam brinula za mog Tonija, iskreno. Prvi put smo zajedno iskusili takav udarac. Onda sam pokušala da ga povučem da se malo kreće, bili smo na odmoru u Monte Karlu, samo da pobjegne iz Austrije i skrene misli. Konačno smo djeca i ja uspjeli malo da ga podignemo, iako ta bol svakako traje i danas – rekla je Dragana nakon gubitka svekra.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

HAOS IZA KULISA “ZVEZDA GRANDA”: Popović radio sklekove, Marija napala Davida

“Nikad ni Srbi, ni Bošnjaci, ni Hrvati neće dobiti ono što im obećavaju etnonacionalni lideri od 1992…”