in

VODITELJICA “STOL ZA 4”: Elvisa Muratović osvaja simpatije

Slatka-Tajna.Eu

Model i manekenka osvojila simpatije Bosanaca i Hercegovaca, uskoro ponovo na malim ekranima Na domaćim televizijskim stanicama ima dosta lijepih i atraktivnih voditeljica. One svojim izgledom svakodnevno plijene pažnju gledalaca ispred malih ekrana. Za kratko vrijeme simpatije Bosanaca i Hercegovaca osvojila je Elvisa Muratović, voditeljica OBN-a. OBN televizija početkom februara počinje emitirati novu sezonu popularne kulinarske emisije „Stol za 4“, a upravo u ulozi voditeljice i domaćice bit će Elvisa. Dvadesetdevetogodišnja ljepotica gledatelje je osvojila harizmom, a za novu sezona „Stola za 4“ ističe da će se razlikovati od prethodne. Prije televizijskog posla Elvisa je radila kao model, a sa samo 8 godina se prvi put našla pred fotoobjektivom. Iskustvo u manekenstvu pomoglo joj je u angažmanu na OBN-u u smislu ponašanja pred kamerom i savladavanja treme.

– Bavila sam se manekenstvom i modelingom, ali to nije nešto što je značajno utjecalo da budem izabrana kao lice OBN-a. Na OBN-u su u meni prepoznali i druge kvalitete i vidjeli osobu koja će moći voditi jedan od najbitnijih projekata. Za ovakav projekat potrebna je povezanost s ljudima, srdačnost i toplina – govori Muratović.

Kazala je i kako se ona snalazi u kuhinji, te koja su joj jela omiljena.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Od ranog djetinjstva se kod mene rodila ljubav prema kulinarstvu, naročito pripremi kolača i torti. Uvijek sam bila uz majku, pratila kako kuha i učila od nje. Sa 14 godina sam napravila prvu pitu. Sjećam se, spremala sam zeljanicu koja je bila ukusna, iako jufka nije bila tanka kao mamina. Inače sam ljubitelj povrća i ribe, ali su peciva i slatkiši nešto čemu teško odolim. Veliki sam ljubitelj čokolade – iskrena je atraktivna voditeljica OBN-a. Muratović još uvijek nije upoznala muškarca svog života. – Fizički izgled partnera mi je bitan, ali nije presudan.

Da bi me osvojio, muškarac prije svega mora biti dobar i iskren čovjek. Ostvaren i duhovit. Muškarac u pravom smislu te riječi. Neko ko će učiniti da se uz njega osjećam voljenom – kaže domaćica “Stola za 4”.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Policija spriječila incident na protestima u Crnoj Gori, Abazović se obratio

Od infarkta do razočarenja: Gdje je i šta radi prva postava Zvezda Granda?