in

Jašar zna Jelenu Karleušu od njenog djetinjstva: Pjevač je učinio veliku stvar, bio je drug pokojne Divne, a JK mu je svirala!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Jašar Ahmedovski bio je veliki prijatelj pokojne Divne Karleuše, a Jelena Karleuša dobro pamti jednu u kojoj je baš ovaj pjevač bio gost u njihovoj porodičnoj kući.

Kako je jednom prilikom otkrila, pjevačica Jelena Karleuša je od Jašara dobila svoj prvi bakšiš, a pjevač je otkrio o čemu je riječ. Očigledno se i on dobro sjeća ovih detalja iz prošlosti.

“Meni je jako drago što je ona to rekla, ja ne volim da pričam o tim stvarima zaista. Eto, pošto je ona sama to rekla, drago mi je da se sjetila tog trenutka i tog događaja. Ja sam sa njenom majkom bio zaista dobar drug i prijatelj, družili smo se svaki dan kad sam slobodan i nisam na turneji. Ona je radila u “Radio Beogradu”, bili smo jako dobri prijatelji. Odlazio sam kod njih kući, ona je tada bila mala, imala je 10 do 12 godina otprilike. Išla je tada u muzičku školu i svirala mi je jednu moju pjesmu koja je u to vrijeme bila hit “Jagnje moje malo”. Svirala je foršpil i eto, ja sam joj dao da kupi čokoladicu”, objasnio je pjevač.

Jelena ima veliko poštovanje prema Jašaru, a evo kako je ona ranije govorila o situaciji gdje joj je pjevač dao prvi honorar.

“Ovaj kralj od čovjeka mi je dao 500 maraka tada! U tom momentu plata moje mame je bila dvije marke i jako smo teško živjele! Tako da je moj prvi muzički honorar bio sa 10 godina, za sviranje pjesme “Jagnje moje malo””, napisala je Jelena na društvenim mrežama jednom prilikom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Početna


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Obilježavanje 29. obljetnice operacije Maslenica

How to Hypnotize People