in

ZABORAVITE “ŽENU OD SULTANA”: Stiže Šeherezada sa Balkana

Slatka-Tajna.Eu

Nakon duže pauze, direktno iz Amerike na velika vratavraća se Jelena Shanti. Pjevačica je imala veliki povod za povratak, te priznala da publiku očekuje veliko iznenađenje na koje niko neće ostati ravnodušan.

– Razlog zbog kog sam se vratila je prije svega moja porodica, a zatim i da snimim konačno novu pjesmu i spot- otkrila je Jelena koja ne krije nestrpljenje i ushićenost zbog nove numere koju sprema.

Inače pjevačica živi u Americi već deset godina, a sada je riješila da karijeru nastavi u Srbiji i obraduje domaću publiku pjesmom koja nosi simpatičan naziv, a koja može da parira velikim hitovima poput “Žena od sultana”, “Sikter”, ali i starom “Šeherzada”.

Na žalost, situacija koja je zadesila čitavu estradu pokvarila je i Jelenine planove koja je sad odlučnija nego ikada da napravi pravi muzički bum.

Uglavnom sam tamo, ali dosta sam prisutna i ovdje kod nas u Srbiji. Međutim, i mene je kao i sve korona dosta usporila tako da je ova pjesma koju sam uradila snimljena još pijre tri godine, ali nekako se nije dalo do sada da je objavim. Zato sada stiže u pravom izdanju, a spot sam radila sa Dejanom Milićevićem, kao i cijelom njegovom ekipom. Pjesma se zove “Šeherezada sa Balkana” i objaviću je za Grand produkciju- rekla je pjevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ne krije da su joj očekivanja velika, budući da smatra da je napravila ozbiljan projekat i veliko osvježenje za muzičku scenu kojim je i više nego zadovoljna.

Stvarno se nadam da će se dopasti publici, jedva čekam-iskrena je Shanti.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dodik: US officials have a hidden agenda to centralise BiH

Bh dijaspora je odradila sjajan posao, sada se u Austriji dalje spašava bosanska vrijednost: “Quo vadis, Bosna”