in

“Javljaju se bijeli i crni magovi, kažu vidjeli su njegovu astralnu projekciju”

Slatka-Tajna.Eu

Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao je danas da policija provjerava svaku dojavu koja je vezana za nestanak Splićanina Mateja Periša.

On je istaknuo da je siguran da nije bilo nikakvog nasilja nad nestalim Splićaninom, a što se točno dogodilo te noći s 30. na 31. prosinca, kaže, utvrdit će istraga.

“Javljaju nam se bijeli i crni magovi…”

“Mi dajemo sve od sebe da riješimo ovaj slučaj i provjeravamo svaku informaciju koja nam se dojavi. I u ovom slučaju imamo i dobronamjerne i zlonamjerne ljude, koji se javljaju. Ima i bijelih magova i crnih magova, ljudi koji pričaju da su vidjeli Matejevu astralnu projekciju. Nedavno su nam čak javili da nestali mladić kupuje kruh na Vračaru (naselje u Beogradu op.a.). Kada smo provjerili, shvatili smo da je u pitanju susjed”, rekao je Vulin u jutarnjem programu Kurir televizije, prenosi Nova.rs.

Kazao je kako se upoznao s ocem Mateja Periša i da mu iskazuje veliko poštovanje.

“Ja moram iskazati jedno veliko ljudsko poštovanje ocu Mateja Periša, samo stavite se u njegovu situaciju. Biste li mali toliko razumijevanja kao on. Bilo je pokušaja da se ovo predstavi kao međunacionalni sukob. To je zaista odvratno i govori o mržnji koju osjećate prema ovom gradu. Ovo je siguran grad, ovdje vas nitko nikada neće napasti zbog nacionalnosti. Beograd voli strance”, kaže Vulin.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Beograd voli strance. Siguran sam da nije bilo nasilja”

“Od svih desetina tisuća stranaca koji su bili ovdje za novogodišnje praznike, vi nemate nijedan jedini incident. To je zato što Beograd voli strance, mi ne dijelimo ljude na nacionalnoj osnovi”, dodao je.

Kaže kako je siguran da nije bilo nasilja. “Siguran sam da nasilja nije bilo ni u klubu, ni van njega. To su posvjedočili i Matejevi prijatelji i gosti i klubu i osoblje”, rekao je Vulin.

Tri tjedna nema traga Mateju Perišu

Podsjetimo, Matej Periš nestao je prije tri tjedna u Beogradu, a približno toliko traje i zasad neuspješna potraga za njim. Nešto iza 1:40 u noći između 30. i 31. prosinca istrčao je iz kluba Gotik, a trag mu se gubi 15-ak minuta kasnije, kilometar dalje.

Kod restorana Savanova mladić je snimljen kako se spušta prema rijeci. Još je uvijek potpuno nejasno zašto je odjurio iz kluba i zašto je na koncu krenuo prema Savi.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dragana Mirković jedna je od najbogatijih pjevačica na ovim prostorima! Pogledajte procjenu njene imovine

Poslodavci iz FBiH i RS pozivaju političare da rade na stabilizaciji političkih prilika u BiH