in

DUŠKO TOŠIĆ U TAJNOJ VEZI SA KĆERKOM POZNATOG PJEVAČA! Mlađa od njega 15 godina

Slatka-Tajna.Eu

O životu Sofije Šašić, ćerke Željka Šašića i Sonje Vuksanović, malo se zna, a kako Alo piše, njen emotivan život veoma je buran!

Ona je još u ranoj adolescenciji krenula majčinim stopama i pokrenula sopstveni brend odjeće, a kao veoma aktivna na društvenim mrežama, Sofija svojim pratiocima svakodnevno pokazuje luksuz u kojem uživa.
Njen Instagram nalog na kome je prati preko 130.000 ljudi prepun je fotografija sa egzotičnih putovanja, brendirane garderobe, skupocjenog nakita. No, ono što je manje poznato jeste da je u vezi s oženjenim fudbalerom, što, naravno ne otkriva na svom profilu.

Naime, prema pisanju portala alo, Sofija već nekoliko mjeseci održava tajnu vezu sa bivšim fudbalerom Duškom Tošićem. Iako svoju ljubav sa 15 godina starijim sportistom Šašićeva krije od očiju javnosti, za Tošićevo nevjerstvo saznala čak i njegova žena.

– Sofija je od malih nogu navikla na lagodan život. Ona voli putovanja, brendiranu odjeću, izlazi na popularna mjesta i iako je veoma mlada, živi na visokoj nozi. Svi dosadašnji momci su joj bili situirani i pružali su joj život kakav želi – rekao je na samom početku izvor, pa otkrio kako je došlo do emotivnog odnosa Duška i Sofije.

– Sofijina majka Sonja dugogodišnja je drugarica sa Duškovom ženom. Njih dvoje su se u nekoliko navrata zatekli u istom društvu i tada su se dopali jedno drugom. Naravno, Sofija je znala da je on oženjen, pa nije željela lako da se upusti u odnos s njim. Duško je 15 godina stariji, u braku je, ima dvoje djece… – kaže naš izvor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Međutim, on joj je tvrdio da mu je brak na staklenim nogama, obasipao ju je pažnjom i ona je odlučila da mu pruži šansu. Oboje dosta putuju, tako da vezu održavaju najviše u inostranstvu, a tamo ne moraju da se kriju. Već nekoliko mjeseci su zajedno, njihovi najbliži prijatelji su upoznati sa cijelom situacijom i pomažu im da se što češće viđaju, a da ne izazovu sumnju. Najčešće su u jednom od njegovih stanova – objasnio je sagovornik, pa otkrio da je Duškova žena saznala za ovu aferu.

– Njegova žena saznala je da su Duško i Sofija u šemi. Ona je odmah na Instagramu otpratila svoju bivšu drugaricu Sonju i prekinula svaki kontakt sa njom – zaključio je naš sagovornik.

Podsetimo, Duško nije jedini fudbaler sa kojim je Sofija bila. O njenoj vezi s Nemanjom Radonjićem dosta se pisalo, a nakon osam meseci, Sofija je odlučila da stavi tačku na njihovu ljubav.

Duško Tošić proslavio je u sredu 37. rođendan, ali bez supruge. On je odlučio da napravi mušku žurku, pa je tako na rođendanskoj proslavi ugostio dugogodišnje prijatelje i kolege. U rodnom Zrenjaninu Duško se veselio i pevao stihove: „Venčavao sam se i razvodio s kafanama velegradskim“, a mnogi su pomislili da upravo tom pjesmom slavi razvod.
(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Jak vjetar otežava promet, u unutrašnjosti naleti snijega

Juventus poslao ponudu za Vlahovića: Nude Fiorentini 35 miliona eura i jednog igrača