in

Slovenci se oprostili od Europskog prvenstva pa smijenili izbornika / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slovenci se oprostili od Europskog prvenstva pa smijenili izbornika

Švedski rukometni stručnjak Ljubomir Vranješ službeno više nije izbornik slovenske rukometne reprezentacije, koja je pod njegovim vodstvom natjecanje na Europskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj završila već nakon prvog kruga, objavila je Slovenska tiskovna agencija (STA).

U službenom priopćenju Rukometnog saveza Slovenije (RZS) navodi se da “nisu zadovoljni rezultatom na EP-u, kao što to vrijedi za cjelokupnu slovensku rukometnu i sportsku javnost”.

Priopćili su i da je predsjednik Saveza Franjo Bobinac telefonski razgovarao s dosadašnjim izbornikom, a složili su se da zadnji rezultat predstavlja veliko razočaranje te da su promjene nužne, prenosi Hina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Predsjedništvo Rukometnog saveza Slovenije održalo je u srijedu izvanrednu sjednicu na kojoj Vranješu iskazano nepovjerenje te je s njim postignut dogovor o raskidu suradnje. Predsjedništvo RZS-a zahvalilo je Vranješu na sudjelovanje na dva europska i jednom svjetskom prvenstvu, a posebno za polufinale EP-a prije dvije godine u Švedskoj.

Na današnjoj sjednici se raspravljalo i o sljedećim koracima kojima bi se krivulja uspjeha muške reprezentacije ponovno okrenula prema gore, pri čemu je jednim od najvažnijih čimbenika naveden izbor trenera reprezentacije i njegovog stručnog stožera, a to bi se trebalo dogoditi u sljedećim tjednima.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Djevojka s hidžabom je ušla u teretanu: Za nekoliko sekundi je razbila mnoge predrasude!

Ovdje će se suditi Šabanovom i Mirsadovom ubici: pijani alsin prije 3 godine vozio 180 na sat i zakucao se u pjevačev auto – Ekspanzija.com