in

BENJAMIN KLIČIĆ DRŽI REKORD KLUBA GRAND U VELIKOJ KLADUŠI: On je fenomen

Slatka-Tajna.Eu

U klubu „Grand“ u Velikoj Kladuši nedavno je pjevao Benjamin Kličić. To je bilo njegovo drugo gostovanje u kratkom vremenu jer je vlasnik Edvin i bio izuzetno zadovoljan posjetom i nastupom.

-Moram da budem iskren i kažem da Benjamin Kličić drži apsolutni rekord po posjeti u klubu „Grand“. Pravi je profesionalac, a ono što me posebno zbunjuje je to, da još nema ni jednu vlastitu snimljenu pjesmu, a publika ga toliko voli i dolazi u velikom broju na njegove nastupe. On je zaista fenomen – rekao nam je vlasnik Granda.

Prema informacijama koje imamo tu istu večer u Velikoj Kladuši gostovala je i Aleksandra Mladenović koja se nije mogla pohvaliti velikom posjetom kao Kličić.

Ovom Benjaminovom nastupu u u klubu „Grand“ u Velikoj Kladuši prisustvovao je i Ćiro Nezirović jedan od najbolji i najprofesionalnijih organizatora muzičkih dešavanja u Americi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Staru godinu završili smo dosta uspješno, a posebno su novembar i decembar bili popunjeni sa skoro svakodnevnim nastupima. Vrijeme Benjamina Kličića tek dolazi, a to će se posebno osjetiti kada bude u ovoj godini objavio njegove prve pjesme -rekao nam je Benjaminov mendžer Hilmo Peljto.

Piše: B. Š.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Senad Ljaljić gradi trenersku karijeru u Švicarskoj

Uživajte u toplini svog doma uz prozore Elegant