in

“Produži ugovor ili napusti klub”

Slatka-Tajna.Eu

Nastavlja se saga oko odlaska ili eventualnog ostanka Dembelea u Barceloni, a trener katalonskog kluba Xavi je prokomentarisao na press konferenciji cijelu situaciju, prenosi ESPN.

“Situacija sa Dembeleom je veoma teška. Klub je jednostavno odlučio da ukoliko ne potpiše novi ugovor mi ćemo onda biti prinuđeni da tražimo solucije” – rekao je Xavi koji je zamolio novinare da ga ne pitaju puno za Dembelea, ali je ipak o njemu rekao još jednu stvar:

“Ne razmišljam da ga guram na tribine. Ili će potpisati novi ugovor ili će tražiti izlaz iz kluba. Može se samo desiti nešto od te dvije stvari. Odluka o svemu dolazi u utorak i konačno rješenje zavisi od mnogo faktora. Barcelona će donijeti konačni sud”.

Francuski reprezentativac je sa svojom selekcijom osvojio Mundijal u Rusiji 2018. godine, a nije ostavio veliki trag u Barceloni kojoj se pridružio iz redova Dortmunda 2017. godine. Odigrao je sve ukupno 129 utakmica na kojima se uspio upisati 31 put u strijelce.

The post “Produži ugovor ili napusti klub” appeared first on Sportske.ba.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KARTE SU OTVORENE: Pogledajte HNS-ove konačne prijedloge izmjena Izbornog zakona BiH i Ustava BiH (FOTO)

Kakav potez sasvim običnog čovjeka… U beogradskoj pekari čiji je vlasnik Bosanac trudnice jedu besplatno: Humanost u teško vrijeme