in

ZBOG DJEVOJKE BAKE PRASETA: Napadnut Lil Brox

Slatka-Tajna.Eu

Jutjuber Lil Brox brutalno je napadnut i doživio je neugodnu situaciju.Kako nam je objasnio,sumnja da je sve zbog djevojke Bake Praseta ,Anje Blagojević.On je nedavno iznio dokaze o njihovoj vezi.

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Cijela situacija se odvijala 200 metara od moje kuće u Kasindolskoj ulici odmah pored tramvajske stanice.
Izašao sam na par minuta da preuzmem paket odnosno majicu koju sam dobio.Ustvari to je bila namještaljka sačekala su me četiri momka koji su odmah nasrnula na mene.Bio sam u šoku jer se sve desilo tako brzo nisam imao vremena da razmišljam. Refleksno sam se branio u naletu adrenalina.
Čuo sam kada su mi rekli da imam pozdrave iz Doboja, i još mnogo psovki.Samo znam da je neko prošao od prolaznika i da su počeli da bježe.Sumnjam da ovaj incident ima veze sa nekim od mojih videa na YouTubu u kojima sam javno otkrio da sam bio sa djevojkom od Bogdana Ilića (Baka Prase) i iznio dokaze vezane na tu temu.Pa sada pokušavaju da me zaustave i sabotiraju tako što njih četvorica napadaju mene dok sam sam.Što se tiče povreda prošao sam dobro izbili su mi samo jedan zub i nekih par ogrebotina-rekao je Brox za Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Navijači počastili Kirjosa pivom

“Kako su izbjeglice iz BiH oživjele naselje u St. Louisu”