in

Zavirite u luksuzni dom bh. influenserke Sabrine Tubić u Dubaiju!

Slatka-Tajna.Eu

Jedna od najpoznatijih bh. influenserki Sabrina Tubić svojim pratiteljima otvorila je vrata luksuznog doma u Dubaiju te pokazala kako ga je preuredila.

Sabrina je rodom iz Kalesije, a već nekoliko godina sa suprugom Dinom Tubićem živi i radi u Dubaiju. Oni su u aprilu 2021. godine postali roditelji, a kćerki su dali ime Daneen.

Prošle godine par se preselio u novi stan, a sada je influenserica odlučila da svojim pratiteljima otkrije pojedine prostorije u njemu, tačnije dnevnu i spavaću sobu. Sabrina i Dino odlučili su u ovu godinu ući u preuređenim dijelovima stana u kojem žive, a s pratiteljima su podijelili proces preuređenja.

Oni su putem videosnimaka na YouTubeu otkrili sve nedaće koje su sreli tokom procesa nabavke namještaja, a u jednom momentu Sabrina se našalila da dugo vremena neće poželjeti nešto preuređivati.

Podsjećamo, Sabrina je jedna od najpoznatijih modnih blogerica u Bosni i Hercegovini, od svog posla živi jako dobro, na Instagramu ima milion pratitelja i jedna je od najomiljenijih javnih osoba u zemlji.

Ona se 2016. godine potpuno posvetila zarađivanju putem interneta, a tada je dala otkaz na poslu kako bi se potpuno posvetila hobiju. Sabrina je diplomirana pedagogica, a posao je napustila nakon što je postalo jasno da od Instagrama, Youtube-a i bloga zarađuje mnogo više.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Našminkan i nalakiran: Darko Lazić objavio fotografije nakon tretmana “uljepšavanja”

Koja je ključna demografska mjera za Hrvatsku?