in

Đani na nastupu u Skoplju dobio zlatnu kajlu i sat, euri prštali na sve strane!

Slatka-Tajna.Eu

Radiša Trajković Đani dobro se ovajdio prošle subote na nastupu u Skoplju. Pjevač je na poklon od čovjeka koji je prema našim saznanjima uspješan biznismen, a koji je tom prilikom bio na njegovoj tezgi dobio zlatni lanac i zlatni sat.

Dok je Trajković pjevao, javnosti nepoznati muškarac mu je prišao i stavio nakit oko vrata, a sat na ruku. Folker je u prvom trenutku mislio da je šala u pitanju, pa je vratio poklon, ali taj biznismen nije htio ni da čuje. Pjevač nije imao kud, pa je zadržao ovaj vrijedan poklon. U prilog tome svjedoče fotografije koje je Kurirov izvor sa lica mjesta dostavio redakciji.

Na njima se jasno vidi kako folker isprobava vrijedan poklon. A ako je suditi po njegovom izrazu lica, njemu se lanac i te kako dopao. Kada su se sporazumjeli da je poklon njemu namijenjen, Trajković je nastavio da pjeva i zagrijao dupke punu kafanu koji su sa njim pjevali uglas sve njegove hitove.

Đani je toliko omiljen folker u Makedoniji da su mu bakšiš davali za svaku pjesmu, pa je u Srbiju došao bogatiji za honorar, bakšiš, zlatni sat i kajlu. Široko, nema šta, ali to može samo Radiša.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SUŠTA SUPRTONOST: Jovana Jeremić pokazala stariju sestru

Tri telefona iz m:tel ponude sa bežičnim slušalicama na poklon