in

Zmajevi večeras protiv Španije završavaju nastup na Evropskom prvenstvu

Slatka-Tajna.Eu

Nemamo šansi za prolaz

Rukometna reprezentacija BiH večeras će protiv Španije završiti svoj nastup na drugom Evropskom prvenstvu.


Naši Zmajevi će u okviru 3. kola grupe E u Bratislavi odigrati susret protiv Španije koja je apsolutni favorit protiv desetkovane reprezentacije BiH.

Naime, Španija je maksimalna nakon dva kola poslije pobjeda nad Češkom i Švedskom i tražit će protiv BiH pobjedu za ovjeru prvog mjesta u grupi, dok je naša selekcija poražena od pomenute dvije selekcije i nema više ni teoretskih šansi za prolaz dalje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ponovo će Ivica Obrvan biti bez Dejana Malinovića koji tako nije odigrao ni minute na ovom EURO-u, a pod znakom upitnika je nastup i Nikole Prcea, legendi našeg rukometa kojem će, ako nastupi, ovo biti oproštajna utakmica u najdražem dresu.

“Plan je konsolidirati se, odigrati najbolje što možemo u ovom trenutku opet s istim poteškoćama. Na desnoj strani napada nemamo ljevaka, nemamo ni krila desnog ni bekove. Nešto slično kao protiv Češke. Pohvalio bih još jednom pristup momaka u odbrani prije svega. Dobro smo parirali Češkoj koja je igrala na domaćem terenu pred dvije-tri hiljade svojih navijača u bučnoj atmosferi, jer ipak je to njima ovdje blizu”, rekao je selektor naše selekcije Ivica Obrvan na jučerašnjem treningu uoči ovog meča.

Susret BiH – Španija na rasporedu je od 18:00 sati.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vjerujem da je u Hrvatskoj omikron danas dominantna varijanta

Dr. Tromp i ja samo bili umiješani u tri skandala koji pokazuju poteškoće u pristupu materijalima koji su relevantni za bosansku prošlost i budućnost!