in

Tanja prije braka sa Dušanom bila u vezi sa oženjenim kolegom? Mogao sam da se razvedem zbog nje!

Slatka-Tajna.Eu

Bivši dečko Tanje Savić, kako su pisali domaći mediji dok se zabavljao sa pjevačicom izvjesni period bio je u braku.

ako je Tanja ćutala o navodnoj vezi sa Stankom Nedeljkovićem, poznatijim kao Bađi, on je jednom prilikom otvorio dušu i priznao istinu o njihovom odnosu.

Kako je naveo Espreso, Tanja i Bađi bili su dvije godine u emotivnoj vezi.

– Molim vas o njoj nemojte ništa da me pitate! Jesam pričao o vezi sa Tanjom i zbog toga sam mogao da se razvedem, mogla je da me košta braka. Jedva sam se tada pomirio sa ženom, molio je da ne podnese papire za razvod braka. Rekla mi je ako još jednom pomenem Tanjino ime – odmah razvod! Ne mogu i ne smijem da pričam ništa, razumite me! – objasnio je tada za medije Stanko Nedeljković prenosi gore pomenuti medij.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjećanja radi, Bađi i Tanja upoznali su se dok se pjevačica takmičila u “Zvezdama Granda” i navodno uplovili u avanturu, još prije nego što je pjevačica upoznala bivšeg supruga Dušana Jovančevića. U tom periodu, Savićeva je na pitanje da li ima dečka odgovarala potvrdno, ali nikada nije željela da otkrije njegov indetitet, piše pomenuti portal.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Predsjednik UO “Fonogram” tražio odgovore od Edina Forte: “Zašto Vlada KS ne poštuje zakone o pravima?” – Hayat Production

Hrvatski policajci koji su tukli migrante vraćeni na posao