in

Mladi nigerijski napadač na probnom radu u Željezničaru

Slatka-Tajna.Eu


Traži svoju šansu


Fudbalski klub Željezničar već je četiri dana “u pogonu” i sprema se za nastavak sezone.


Foto: Armin Herić, www.fkz.ba
Krajem prošle sedmice novi šef stručnog štaba Edis Mulalić obavio je prozivku igrača i odmah se krenulo u žestokom ritmu. Plavi prvi dio priprema odrađuju na Ilidži, a Mulalić i njegovi pomoćnici imaju veliki broj igrača na raspolaganju.

Bilo je dosta promjena u timu, nekoliko važnih igrača je napustilo Grbavicu, ali očekuje se dolazak nekih zvučnih imena poput Edina Cocalića i Semira Štilića, bivših igrača Plavih.

Uz to, određeni broj igrača je na probnom radu. Bh. sportskoj javnosti poznati su Tony Livančić i Armin Čerimagić, dok je u međuvremenu priključen i Adeshina Fatai.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuRadi se o napadaču koji dolazi iz Nigerije i ima 22 godine. Igrao je ranije u rumunskoj Astri, za koju je u 2. ligi nastupio sedam puta, a na terenu je proveo 181 minutu.

Prema Transfermarktu, njegova se vrijednost procjenjuje na oko 25.000 eura, a ovaj mladi Nigerijac ima priliku da se na treninzima Željezničara nametne struci, koja će potom donijeti konačan sud o njemu.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

‘SB’ ISPRED OHR-a: Nije održan sastanak Schmidta i građana, poznat i razlog… (FOTO)

Poginuo radnik iz Tešnja nakon pada s trećeg sprata