in

Mina Kostić o finansijama: Vlada kriza i među pjevačima

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Mina Kostić, za razliku od brojnih kolega koje se hvale da za njih nema zime, priznaje da na estradi vlada ogromna kriza, te da ona s kćerkom Anastasijom preživljava samo zahvaljujući tome što je cijelog svog života bila štedljiva i ima uštekan fond za crne dane.

„Nisam u krizi što se finansija tiče jer sam na vrijeme štedila. Nikada nisam bila neko ko se rasipa, pa sam spremno dočekala krizu koja vlada duže od dvije godine. Nove pjesme ne snimam jer je sad mnogo bolje da snimite jedan singl. On se zavrti, bolje prođe i možete lakše da zaradite. Ni drugi na estradi više ne snimaju ništa, može da vas laže ko kako hoće, ali vidite da je kriza i među pjevačima. Lažu da zarađuju, kao što pojedini pričaju. Nađite nekoga ko snima album, svi dekintirali, samo se prave da nisu. Gdje su računi, rashodi, treba para za sve to?“, rekla je pjevačica za portal „Telegraf.rs„.

“Svi bježe da rade po dijaspori, meni je, vjerujte, mnogo bolje u Srbiji. Ovdje uvijek uzmem veću lovu nego tamo, ali, naravno, svako neka bira za sebe najbolje. Odavno se ne guram nigdje po estradnim krugovima, znam ko su mi prijatelji, a s kim nisam bliska ne čujemo se. Posvetila sam se sebi i djetetu, muškarac mi ne treba jer to nije garancija za sreću”, ispričala je Mina za pomenuti portal.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(express/nova.rs)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ili je ženi, ili je ostavi! Starija je od tebe, vrijeme je da rađa! Roditelji očitali bukvicu Harisu Berkoviću zbog Rade Manojlović!

Hrvatska policija vraća istragu na početak: Matejevi drugovi opet na poligrafu