in

Zbog ovog transfera Paulo Dybala mogao bi postati omražen u Torinu

Slatka-Tajna.Eu

Seli kod ljutih rivala!?

Paulo Dybala vrlo lako bi mogao napustiti Juventus.




E. Ganibegović



Argentinac ugovor sa Starom damom ima do kraja ove sezone, a još uvijek ga nije produžio.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Podsjetimo, italijanski mediji su prije nekoliko dana prenijeli da je Juventus promijenio određene stvari u ugovoru koji je prvobitno već bio dogovorio s Dybalom i koji je ovaj bio voljan potpisati, no sada su stvari postale mnogo komplikovanije.

Dybala je ugovor s timom iz Torina trebao potpisati do 2026. godine uz primanja od osam miliona eura godišnje, no Juventus je u posljednjim momentima odlučio da se predomisli i da Dybali ponudi ugovor do 2025. godine, a osam do deset miliona eura mogao bi dostići samo putem određenih bonusa uz manju fiksnu platu.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Sada ugledna La Gazzeta dello Sport prenosi da je za njegove usluge zainteresovan Inter našeg Edina Džeke i trenutni lider u Seriji A. Marotta je navodno već u pregovorima s njegovim agentom i Inter mu može garantovati platu od 7,5 miliona eura po sezoni uz određene bonuse, kao i bonus za potpis ugovora.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Situacija između Dybale i Juventusa nije nimalo dobra i brojni mediji prenose kako Argentinac neće ostati na Allianz stadionu.

Podsjetimo, Dybala je u Juventus stigao iz Palerma 2015. godine za 41 milion eura, a karijeru je počeo u Institutou u rodnoj Argentini.

S Juventusom je pet puta bio prvak Italije, četiri puta Kup ove zemlje i tri puta Superkup. Do četvrtog je mogao doći sinoć, ali je poražen u finalu od Džekinog Intera.

Za reprezentaciju Argentine nastupio je ukupno 31 put i postigao samo dva gola.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Okončana talačka kriza u Teksasu

Ne biram glumce po nacionalnosti već zato što su najbolji