in

HRT: Koronavirus – pristižu podaci iz županija

Slatka-Tajna.Eu

Ilustracija

Foto: M. Habljak/D. Jaramaz/Y. Herman / Pixsell/Reuters

U Hrvatskoj je jučer zabilježeno 8958 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Još je 35 ljudi umrlo. U bolnicama je 1688 pacijenata, a na respiratoru ih je 229. Dok pristižu podaci iz županija, očekuje se objava novih zbirnih podataka Nacionalnog stožera.

Podaci iz županija

● U Sisačko-moslavačkoj županiji 56 je novooboljelih
● U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji 80 je novih slučajeva zaraze 

Rutinsko samotestiranje u školama?

Dobra je vijest da se i dalje smanjuje pritisak na bolnice, broj pacijenata pao je ispod 1700, što je najmanje još od početka studenog. Vrhunac petog vala još se ne nazire, a Ministarstvo obrazovanja razmišlja o novim mjerama u školama. Mnogo je zaraženih učenika i nastavnika, pa se u obrazovnom sustavu razmatra mjera rutinskog samotestiranja. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Rekordni brojevi diljem svijeta

Sjeverna Amerika i Europa i dalje imaju mnogo novozaraženih koronavirusom, a brojevi su u Njemačkoj, Italiji i Francuskoj rekordni. U Francuskoj bi više od pola milijuna građana, koji se nisu cijepili trećom dozom, moglo ostati bez Covid-potvrde. A zbog prisiljavanja na cijepljenje i strogih mjera ponovno se prosvjedovalo. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kuhinjski sistemi svjesni prostora – Business Magazine

Vučić razgovarao sa Đokovićem nakon odluke suda